Logo Caelum Quiromassatge
Quiromassatge peus

Un equip de terapeutes, amb una
sòlida formació i experiència

Jordi Puigdevall
JORDI PUIGDEVALL

Impulsor del projecte CAELUM, amb més de 20 anys d'experiència en el món de les teràpies manuals. Format en quiromassatge, reflexologia podal, massatge tradicional tailandès i teràpia craneosacral biodinàmica.

Durant un massatge contemplo cada persona d'una manera holística, treballant totes les dimensions de l'ésser, física, energètica i emocional, des de l'escolta i la presència.
Joana Dorca
JOANA DORCA

M'he format en quiromassatge, massatge metamòrfic, 1r, 2n, i 3r nivell de Reiki Usui Tibetà i en diferents tècniques xamàniques i de massatge meso americà que vaig iniciar en els meus anys viscuts a Mèxic.

Actualment sóc aprenent d'espargiria, treballo i elaboro els meus propis olis i productes utilitzant la subtilesa de les plantes i l'aromateràpia.

M'agrada oferir plaer i benestar a les persones a través del contacte, la presència i l'escolta del cos i l'ànima de cada ser. Oferint l'acompanyament que més necessites en cada moment vital.
Eulàlia Montgé
Eulàlia Montgé

Em dic Eulàlia Montgé Córdoba i sóc massatgista de prop de 20 anys. Estic formada : Quiromassatge, màster de quiromassatge, massatge Tailandès, reflexología podal i Osteopatia ètnica.

Com a terapeuta adequo el meu coneixement a les necessitats de la persona. Focalitzant la mirada cap a l'estructura òssia, la mobilitat corporal i l'equilibri psico-emocional.
Arnau romero
Arnau romero

Soc L’Arnau Romero massatgista des de fa uns 5 anys. Format en quiromassatge, massatge Esportiu, auriculoterapia, reflexologia i massatge Tailandès. Intento combinar totes les tècniques adquirides per realitzar un massatge únic amb les meves mans. Intento entendre en tot moment lo que necessita cada cos per aconseguir un gran estat d’alliberament.

Pots gaudir dels nostres massatges aquí:

Logo Masia el puigLogo Cabanyes entre VallsLogo Mas PratLogo LarectoriaLogo MaselbarberLogo MascaminsLogo Canclotas

i on tu ens demanis